TU/e Running Team | ASML Marathon Eindhoven

Datum
zondag 8 oktober 2023
Locatie
Dynamo Eindhoven | Catharinaplein 21
Organisator
SSC Eindhoven

Dit jaar zullen we als Technische Universiteit Eindhoven voor de vierde keer met het TU/e Running Team verschijnen aan de start van ASML Marathon Eindhoven op zondag 8 oktober. Door een samenwerking met verschillende partners hebben we dit jaar startbewijzen voor de volgende vier afstanden: 5km (130 startbewijzen); kwart marathon (130 startbewijzen); halve marathon (150 startbewijze) en marathon (19 startbewijzen). Deze startbewijzen zijn voor alle TU/e studenten en medewerkers vanaf 1 augustus tegen een gereduceerd bedrag verkrijgbaar.

Hoe kan ik me inschrijven?

NB: Startbewijzen voor de halve en complete marathon zijn niet meer beschikbaar.
 
Vanaf 1 augustus 2023 kun je je inschrijven via de SSCE website door in te loggen door op het blauwe TU/e/Fontys button te klikken en vervolgens op het logo van de TU/e.

  1. Ga naar ‘shop’ en klik op de TU/e Running Team tegel.
  2. Vervolgens ga je naar de juiste dag à 8 oktober.
  3. Kies je afstand en geef aan welke maat T-shirt je wil. Let op: er zijn dames en heren T-shirts. Als je enkel een T-shirt wil en geen startbewijs kies je voor ‘Shirt only’.
  4. Click op ‘Book’ en voltooi je betaling.
  5. Wanneer je hebt betaald, ontvang je een bevestigingsmail.

Let op: je inschrijving bij ASML Marathon Eindhoven zelf moet nu nog gedaan worden.

Unieke code: Na 3 september ontvang je unieke code om je inschrijving definitief te maken bij Marathon Eindhoven. Je startnummer haal je uiteindelijk op in Dynamo op zondag 8 oktober, deze locatie is geopend vanaf 8:30 uur.

Sluiting inschrijving: De inschrijvingen voor het TU/e Running Team sluiten op 28 september. Je hebt dan nog 3 dagen om je code te verzilveren en je inschrijving bij Marathon Eindhoven definitief te maken.

Kosten
 

Afstand

Kosten

5km

€5,-

10,5km

€10,-

21,1km

€12,50

42,1km

€25,-

 

Er is geen restitutie mogelijk. Ook niet van eerder zelf aangeschafte startbewijzen.

TU/e Running Team T-shirt

Schrijf je je in voor 19 september, dan ontvang je een gratis TU/e Running Team T-Shirt. Vergeet niet je maat door te geven. Heb je zelf een startbewijs aangeschaft en wil je toch graag een T-shirt kopen? Dat kan! Voor €7,50 kun je online je T-shirt bestellen en op 8 oktober ophalen in Dynamo Eindhoven. Belangrijk: de T-shirts vallen klein! Mocht je het fijn vinden om een shirt eerst te passen, dan is dat mogelijk. Stuur ons dan een mailtje: sscevents@tue.nl.

Strava

Word lid van onze TU/e Running Team club.

 

Dynamo Eindhoven: 'Home' of the TU/e Running Team

Op zondag 8 oktober zullen de deuren van Dynamo van 8u30-17u00 open staan voor het TU/e Running Team. Hier kun je je spullen opbergen en gebruikmaken van de kleedruimtes. Na afloop ontvang je een drankje en is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke massage.

Voor vragen kun je contact opnemen met Melissa Grunewald en Joyce Schonenburg via sscevents@tue.nl

Sponsoren TU/e Running Team