Voor alle TU/e & Fontys studenten en medewerkers!

Open Week

maandag 12 september 2022 tot zondag 18 september 2022
Studentensportcentrum Eindhoven
Onze Lieve Vrouwestraat 1
SSC Eindhoven

Get connected in september!

Maak tijdens de SSC Open Week kennis met het Studentensportcentrum Eindhoven. Studenten en medewerkers van TU/e en Fontys kunnen in de week van maandag 12 tot en met zondag 18 september 2022 kennismaken met de faciliteiten van het SSC (tennis- en squashbanen uitgezonderd). Ook kun je deelnemen aan groepslessen en activiteiten die we regelmatig aanbieden op het SSC zonder in het bezit te zijn van een sportkaart. Daarnaast bieden we tijdens de Open Week ook extra activiteiten aan waar je aan deel kunt nemen zoals workshops, Fit Checks en andere speciale activiteiten.

NB: enkel studenten en medewerkers die in aanmerking komen voor een studentensportkaart kunnen deelnemen aan de Open Week. Voor niet-studenten en medewerkers van andere bedrijven/organisaties is deelname niet mogelijk.

Download de voucher

Ben je voor het eerst op ons Studentensportcentrum? Download de voucher, print hem uit en vul je naam, studie en e-mailadres in. Deze voucher is je toegangsbewijs en geef je af aan de balie.

Speciale programma

Zowel sportkaarthouders als niet-sportkaarthouders van Fontys en TU/e kunnen deelnemen aan ons speciale Open Week programma. Het programma wordt op een later moment bekend gemaakt.

Introductietrainingen studentensportverenigingen

Ook de studentensportverenigingen bieden tijdens deze week speciale introductietrainingen aan. Je kunt dan een keer meetrainen bij één of meer van de 38 gezellige & sportieve studentensportverenigingen. De introductietrainingen worden ook later bekend gemaakt.