Een Carnavals Zaalvoetbal Toernooi!

Totelos D-Night

donderdag 16 februari 2023 vanaf 11:00 PM tot vrijdag 17 februari 2023 4:00 AM
Studentensportcentrum Eindhoven
Onze Lieve Vrouwestraat 1
E.S.Z.V.V. Totelos
€ 45,- per team

Na een paar jaar afwezigheid is D-Night eindelijk terug! Vorig jaar was ‘D-Noon’ een groot succes, laten we van D-Night net zo’n succes maken!

Tijdens dit carnavals zaalvoetbal toernooi kun je met je vrienden de strijd aangaan met andere studenten én carnaval vieren! Zoals gebruikelijk zal E.S.Z.V.V. Totelos deze editie van het carnavalstoernooi op de donderdag voor carnaval organiseren: 16 februari van 23.00 uur tot 04.00 uur. Tijdens de nacht is er een feest in de kantine van het SSC met een DJ!

Het thema van dit jaar is… JUNGLE! Kom daarom in je wildste Jungle-outfit of blijf door je outfit perfect verborgen.

D-Night is natuurlijk niet alleen voor Totelossers. Alleen de aanvoerder moet een sportkaart hebben, dus deel de aanmeldlink en nodig je vrienden, huisgenoten, familie en hond uit en schrijf je in als team! Indien niemand van je team een sportkaart heeft, neem dan contact op met de commissie.

Uiteraard zijn er prijzen te winnen voor de beste teamnaam, de beste outfit en natuurlijk voor het winnen van het toernooi!

Ben je al enthousiast? Schrijf je dan nu in via deze link!

Indien je nog vragen hebt kun je contact opnemen met de comisie van E.S.Z.V.V. Totelos: