Kluismunten nu verkrijgbaar bij de wisselautomaat

De wisselautomaat bij de infobalie geeft vanaf vandaag alleen nog maar kluismunten en geen 1 euromunten. De kluismunten kunnen alleen gebruikt worden bij het SSC en zijn niet inwisselbaar voor geld.

Omkleden voorafgaand het zwemmen weer mogelijk

Vanaf maandag 4 oktober kunnen alle toiletten, douches en kleedkamers ook weer voorafgaand het zwemmen worden gebruikt. Gasten die willen omkleden op de tribune om drukte te vermijden, mogen dat blijven doen.

Fit@home vanaf 20 september!

Wil je trainen vanuit huis? Doe dan mee met ons Fit@home programma! Zo kun je vanuit je eigen huiskamer deelnemen aan je favoriete lessen. We bieden LIVE lessen en een selectie van de beste VIDEO's van eerdere lessen.

Vrij Zwemmen

Reserveren is niet meer nodig. Vooraf omkleden op de tribune. Na afloop douchen en omkleden in kleedlokalen gewoon mogelijk. Binnenkomen en scannen via SSC hoofdingang.

#NoMoreNoShows!

Heb je gereserveerd, kom dan ook sporten! Kun je niet sporten, annuleer dan je reservering, zodat iemand anders kan sporten! #NoMoreNoShows

Compensatieregeling 2020-2021

Allereerst willen we jullie danken voor jullie geduld en alle positieve berichten sinds 14 december. Om jullie tegemoet te komen hebben we een compensatieregeling opgesteld voor dit collegejaar.

Fit Break Club

Word lid van onze Fit Break Club en je ontvangt automatisch de uitnodigingen voor alle Fit Breaks in je agenda! Stuur een mail naar Daan Guldemond en je bent lid. Doe een Fit Break voor extra energie, rekken & strekken, en socializen.

Massages

Zin in ontspanning? Of last van stijve spieren? Het is weer mogelijk om (sport)massages te reserveren. Op maandag, woensdag, en vrijdag kun je terecht voor een massage. De kosten zijn E20,-.

Sportrooster

Ontdek het SSC

Humans of the SSC

Contact

Openingstijden SSC 
Maandag t/m vrijdag: 07u30 - 00u00 (sporten tot 23u00)
Zaterdag: 08u30 - 21u00
Zondag: 09u00 - 17u00

Links