Coronamaatregelen SSC

Op deze pagina vind je een overzicht van alle huidige coronamaatregelen binnen het SSC.

 

Aangepast lesrooster na 29 november


Waar normaal het zwaartepunt van ons sportprogramma in de avond ligt, gaan we kijken hoe we dit naar de ochtend en middag kunnen verplaatsen. Het opnieuw inrichten van het lesrooster zal enige tijd kosten, we hopen dit zo snel mogelijk rond te krijgen. Hou daarom onze website en social media in de gaten om te zien hoe ons online- en offlineprogramma er voor de komende drie weken zal uitzien.

 

Coronapas controle bij betreden SSC

Ook het SSC is verplicht om op QR-code te gaan scannen. Daarom dien je vanaf maandag 15 november 17u00 een coronapas te tonen bij het betreden van het SSC. Voor de buitenlocaties, bv. tennisbanen, Playground, voetbalvelden, geldt deze plicht niet. Bij het tonen van je Coronapas dien je ook je legitimatiebewijs te tonen (rijbewijs, ID of paspoort). We hopen dat deze maatregelen van tijdelijke aard zijn en dat we allemaal veilig kunnen blijven sporten.

Voorlopig dien je nog een mondmasker te dragen wanneer je je verplaatst door het SSC. Wij zijn nog in afwachting van het TU/e besluit hierin; of dit ook nog moet na het scannen van de QR-code. Een eventuele aanpassing op deze regel kun je op onze website lezen.
 

SSC Sport Café

Vanaf zondag 28 november is het SSC Sport Café in verband met de nieuwe maatregelen van ma t/m zo geopend t/m 17.00 uur.
 

Fit@home: Online groepslessen

Ben je niet in de gelegenheid om naar de campus te komen, werk of studeer je nog regelmatig thuis of heb je nog geen geldige QR-code, dan kun je deelnemen aan ons online Fit@Home programma. Dit zijn interactieve online lessen, gegeven door je favoriete docenten! 
 

Ik ben positief getest, wat moet ik doen?

Heb je onlangs bij ons gesport en kreeg je vlak erna een positieve uitslag krijgt van je coronatest? Dan vragen wij je dit bij ons te melden. Als je lid bent van een studentensportvereniging, kun je hiervoor contact opnemen met Rames Rongen (r.rongen@tue.nl). In alle andere gevallen kun je een mail sturen naar sciinfo@tue.nl. Daarbij graag vermelden welke groepsles of faciliteit je bezocht hebt in de twee dagen voor je klachten kreeg. Op die manier kunnen we andere sportkaarthouders op de hoogte stellen die hier ook aanwezig waren. 
 

Veelgestelde vragen

Hier een overzicht van de meest gestelde vragen:

 1. Moet ik reserveren voor (online) lessen en faciliteiten: Antwoord: Ja, alles gaat op reservering.
 2. Kan ik gebruik maken van de kleedkamers en/of toiletten als ik geen QR-code heb? Antwoord: Nee, je dient bij betreding van het SSC altijd een QR-code te laten zien.   
 3. Blijven jullie online lessen geven? Antwoord: Ja, het Fit@Home programma blijft beschikbaar op ons YouTube kanaaldus je kunt altijd een les terugkijken en volgen! Je dient je wel in te schrijven voor de online lessen. 
 4. Kan ik nog een voedings- , fitness- of fysio advies reserveren? Antwoord: Ja, de voeding-, fitness- en fysio adviezen blijven doorgaan.  
 5. Ik heb geen QR-code, kan ik restitutie krijgen of mijn abonnement tijdelijk stopzetten? Antwoord: Nee, het tijdelijk stopzetten van een abonnement of restitutie is niet mogelijk. Restitutie is alleen mogelijk volgens onze algemene voorwaarden (binnen 10 dagen wanneer er nog geen gebruik gemaakt is van het abonnement). 
 6. Van welke faciliteiten kan ik gebruik maken zonder QR-code? De buitenlocaties, bv. tennisbanen, Playground, voetbalvelden, mogen wel gebruikt worden zonder dat je een QR-code hoeft te laten zien.

  In alle gevallen volgen wij de richtlijnen van het RIVM en andere overheidsorganisaties.

Contact

Openingstijden SSC

 • Algemene contactgegevens

 • Bezoekadres

  Studentensportcentrum Eindhoven
  Het Eeuwsel
  Eindhoven
  Nederland
 • Postadres

  Studentensportcentrum Eindhoven
  O.L. Vrouwestraat 1
  5612 AW Eindhoven
  Nederland

Links