COVID-19 Info bezoekers/sporters

Update 13 januari: Bekijk hier onze regels voor de verschillende sporten, het vrij sporten en voor bezoekers van het SSC. We bieden nu ook outdoor Fitness mogelijkheden aan!

Op deze pagina vind je alle maatregelen die op het SSC zijn ingevoerd tijdens COVID-19. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt en zal altijd up-to-date zijn. De pagina is opgedeeld in de volgende onderdelen:
- Bezoekers                                                      - SSC Sports Café                    - Zwembad 
- Info (online) sportprogramma          - Fitness                                        - Studentensportverenigingen
- Ik ben positief getest                              - Tennis                                         - Golf
- Cursussen                                                      - Fit@Home                                - Veelgestelde vragen 

  

Info (Online) Sportprogramma

 Per 15 december sluit het SSC de deuren vanwege de nieuwe COVID-19 regels die de overheid op 14 december heeft aangekondigd. Het SSC zal gesloten zijn tot en met 9 februari 2021. Echter bieden we tijdens deze periode nog enkele online en offline mogelijkheden aan:

Online Fit@Home programma: Vanaf woensdag 16 december starten we weer met het online Fit@Home programma. Je kunt je via de website inschrijven voor deze lessen. Voor aanvang van de online les begint, ontvang je een link naar de video. 
Fitness: We bieden vier verschillende outdoor Fitness mogelijkheden aan. Kijk onder het kopje Fitness voor meer informatie. 
Online spreekuur Fitness Advies: Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een persoonlijk Fitness schema of wil je tips krijgen hoe je thuis goed kan sporten, schrijf je dan in voor het online Fitness advies! 
Online spreekuur Food Coach: De voedingscoach adviezen vinden online plaats. Wanneer je een reservering maakt voor Food Coach, stuur dan een mail naar sscfoodcoach@tue.nl met je vragen, 1-3 dagen voedingsdagboek en je MS Teams of Skype Business naam. Zonder e-mail kan het advies niet doorgaan!
Spreekuur Fysio Advies: De fysio adviezen kunnen zowel online als offline plaatsvinden. Wanneer je een reservering hebt gemaakt, stuur dan een mail naar r.trca@tue.nl met je klachten, vragen, of je het advies online of offline wilt en je MS Teams of Skype Business naam.
Tennis: Vrij tennissen is mogelijk met twee personen per baan. Hierbij kun je alleen enkelspel spelen, dubbelspel is niet mogelijk! 
Golf: Golfen blijft mogelijk. Afslaan alleen individueel op de driving range en met max twee personen in een flight.  

Kun je niet aanwezig zijn op je gereserveerde tijd? Annuleer dan je inschrijving om een andere sportkaarthouder de mogelijkheid te bieden deel te nemen!

 

Groepslessen

 Alle fysieke groepslessen zijn van 15 december tot en met 9 februri geannuleerd. Per 16 december starten we weer met het online Fit@Home programma op ons YouTube kanaal!

Inschrijven
Voor het online Fit@Home programma dien je je in te schrijven. Log in op onze website, ga naar 'Reserveringen' -> 'Lesrooster' en kies voor de locatie 'SSC YouTube' of 'SSC Skype'. Tien minuten voor de les begint ontvang je per e-mail de link naar de YouTube video! Bekijk hieronder een overzicht van de online groepslessen! 

Fitness
De binnen faciliteiten van de Fitness zijn van 15 december tot en met 9 februari 2021 gesloten. Vanaf 13 januari bieden we vier nieuwe outdoor Fitness mogelijkheden aan! Bekijk hieronder welke mogelijkheden we aanbieden en reserveer meteen via onze website! 

Free Training Calisthenics
Tijdens de vrije trainings tijden kun je met verschillende materialen je eigen oefeningen doen op onze buitenaccomodatie. 

Duur: 50 minuten                                                      
Deelnemers: 6
Max reserveringen per week:
Materialen: De materialen kun je ophalen bij de nooduitgang van de squashbanen. Je hebt de keuzes uit: TRX, kettlebells, bands, springtouw, slam balls en dumbells tot 5 kg. Om gebruik te kunnen maken van de materialen moet je je sportkaart inleveren bij de instructeur.
Informatie: Kies bij het reserveren voor de locatie 'Playground Vrij'. Je krijgt oefeningen van een instructeur ter plekke als inspiratie. Kom max 5 minuten voor de starttijd van je reservering. 

Maak gebruik van het outdoor Calisthenics rek om oefeningen te doen. 


Duur: 60 minuten                           
Deelnemers: 2
Max reserveringen per week:
Informatie: Je krijgt oefeningen van een instructeur ter plekke als inspiratie. Meld je voor je begint bij de instructeur, zodat je op aanwezig wordt gezet. Kom max vijf minuten voor de starttijd van je reservering. Kies bij reserveren voor de locatie 'Calisthenics Vrij'. 

Synrgy Blue Sky

SSC Workout Run

Maak gebruik van het outdoor Synrgy rek om oefeningen te doen. 


Duur: 30 minuten                                                          
Deelnemers: 2
Max reserveringen per week: 1 
Informatie: Je krijgt oefeningen van een instructeur ter plekke als inspiratie. Meld je voor je begint bij de instructeur, zodat je op aanwezig wordt gezet. Kom max vijf minuten voor de starttijd van je reservering. Kies bij reserveren voor de locatie 'Synrgy Vrij'. 

Neem deel aan een workout run over de buitenaccomodatie. Bij de start krijg je een kaart mee met de keuze uit Cardio of Strength oefeningen. Per onderdeel hangt een kaart waar de oefeningen uitgelegd staan. 
                                           
Deelnemers: 2
Max reserveringen per week: 3
Benodigheden: Kleren en schoenen die vies mogen worden.  
Informatie: Begin op tijd! Meld je voor je begint bij de instructeur, zodat je op aanwezig wordt gezet.
Niveau: Voor alle niveaus.

Wil je voor een bepaalde fitness activiteit advies hebben of een persoonlijk Fitness schema? Reserveer dan een Fitness advies onder 'Consultation hours'. Onze instructeurs helpen je bij het maken van een persoonlijk Fitness schema. 

Bekijk hieronder een overzicht van de activiteiten inclusief tijden en de routes van de Workout Run. 

Ik ben positief getest, wat moet ik doen?

 

 


Heb je onlangs bij ons gesport en kreeg je vlak erna een positieve uitslag krijgt van je coronatest? Dan vragen wij je dit bij ons te melden. Bij een positieve uitslag kun je een mail sturen naar sciinfo@tue.nl. Vermeld daarbij graag welke groepsles of faciliteit je bezocht hebt in de twee dagen voor je klachten kreeg. Op die manier kunnen we andere sportkaarthouders op de hoogte stellen die hier ook aanwezig waren. 
 

Tennis

De tennisbanen zijn enkel open voor recreatief spel met max twee personen per baan!

Reserveren
Het reserveren van de tennisbaan is verplicht. Log in op onze website en ga naar 'reserveren'.

 • Reserveer enkel een tennisbaan als je zeker weet dat je gaat tennissen.
 • Maak één reservering als tennisduo. Bij het reserveren dien je minstens één mailadres in te vullen een medespeler. Dit moet het mailadres zijn dat bekend is bij het SSC.
 • Het is alleen toegestaan om enkelspel te spelen. 
 • Tennissen met een niet-sportkaarthouders is niet toegestaan. Mocht dit voorkomen, dan dien je de baan te verlaten en kun je niet meer reserveren. 
 • Mocht je door omstandigheden toch niet kunnen tennissen, annuleer dan je reservering, zodat iemand anders je plek kan innemen.

Cursussen

 

 

Vanwege de verlening van de lockdown tot 9 februari, worden de cursussen van Q3 uitgesteld. Onder voorbehoud zullen de inschrijvingen van de cursussen voor Q3 openen op maandag 8 februari. De cursussen zelf zullen dan starten op 15 februari. Voor meer informatie kun je mailen naar ssccursus@tue.nl

 

SSC Sports Café

 

 

Het SSC Sports Café is momenteel gesloten. 

 

Zwembad

 

 

Het zwembad is van 15 december tot en met 9 februari 2021 gesloten. 

 

 

Studentensportverenigingen
Alle activiteiten van de studentensportverenigingen zijn tot en met 9 februari 2021 geannuleerd. Een overzicht van alle studentensportverenigingen vind je hier: 38 studentensportverenigingen.
 

Golf
Het gebruik van de Golfbaan blijft mogelijk. Afslaan enkel individueel op de driving range en met max twee personen in een flight.
Voor zowel het afslaan op de driving range, als een rondje 9 holes lopen dient vooraf telefonisch gereserveerd te worden. Bij voorkeur tussen 09u30 -10u30 en 13u30 - 14u30: 040 245 9551. Het protocol en andere info zijn te vinden op www.golfcentrumeindhoven.nl.
 

Veelgestelde vragen
Naar aanleiding van de recente Covid-19 maatregelen van de overheid, hebben we een aantal vragen van jullie gekregen. Deze proberen we hier zo goed mogelijk te beantwoorden.

 1. Welke indoor faciliteiten zijn open voor vrije sport? Antwoord: Momenteel zijn al onze binnen faciliteiten gesloten. Buiten bieden we tennis en fitness mogelijkheden aan. 
 2. Moet ik reserveren voor lessen en faciliteiten: Antwoord: Ja, alles gaat op reservering gaan. Momenteel betekent dit dat het reserveren van een tennisbaan nog altijd verplicht is en je je ook voor het online Fit@Home programma dient in te schrijven. 
 3. Hoe ver van tevoren kan ik naar het SSC komen? Antwoord: Het SSC is van 15 december tot en met 9 februari gesloten. 
 4. Zijn de kleedkamers open? Antwoord: Kleedkamers zijn momenteel gesloten. Graag thuis omkleden.
 5. Kunnen de toiletten gebruikt worden? Antwoord: Het SSC is van 15 december tot en met 9 februari gesloten. 
 6. Zijn de kluisjes beschikbaar? Antwoord: Het SSC is van 15 december tot en met 9 februari gesloten. 
 7. Blijven jullie online lessen geven? Antwoord: Ja, per 16 december starten we weer met het online programma. Het Fit@Home programma is beschikbaar op ons YouTube kanaaldus je kunt altijd een les terugkijken en volgen!
 8. Mag ik tennissen? Antwoord: Ja, tennissen is mogelijk. Je kunt alleen een enkelspel spelen, dubbelspel is niet toegestaan. Het is niet toegestaan om te tennissen met een niet-sportkaarthouder. Je moet beiden in het bezit zijn van een sportkaart. 
 9. Kan ik rackets huren? Antwoord: Nee, Het SSC is van 15 december tot en met 9 februari gesloten. 
 10. Kan ik een sportkaart kopen? Antwoord: Ja, je kunt nog gewoon lid worden van het SSC: meer info.
 11. Kan ik enkel met PIN betalen of ook met cash? Antwoord: Je kunt enkel met de pin betalen. 
 12. Kan ik nog een voedings- , fitness- of fysio advies reserveren? Antwoord: Ja, de voeding-, fitness- en fysio adviezen blijven online doorgaan. Fysio advies is ook op locatie mogelijk. 
 13. Hoe worden de dagen dat het SSC gesloten is gecompenseerd? Antwoord: hier gaan we nog een beslissing in nemen; dit hangt onder meer ook af van de duur de lockdown. We hopen snel met een antwoord te komen, dank voor je geduld.

  In alle gevallen volgen wij de richtlijnen van het RIVM en andere overheidsorganisaties.

Contact

Openingstijden SSC 
Maandag t/m vrijdag: 07u00 - 00u00 (sporten tot 23u00)
Zaterdag: 08u30 - 21u00
Zondag: 09u00 - 17u00

 • Algemene contactgegevens

 • Bezoekadres

  Studentensportcentrum Eindhoven
  Het Eeuwsel
  Eindhoven
  Nederland
 • Postadres

  Studentensportcentrum Eindhoven
  O.L. Vrouwestraat 1
  5612 AW Eindhoven
  Nederland

Links