Voor alle TU/e & Fontys studenten en medewerkers!

Open Week Februari

Datum
maandag 19 februari 2024 tot zondag 25 februari 2024
Locatie
Studentensportcentrum Eindhoven
Adres
Onze Lieve Vrouwestraat 1
Telefoon
040-2473232
Organisator
SSC Eindhoven
Prijs
Gratis

Get connected in februari!

Maak tijdens de SSC Open Week kennis met het Studentensportcentrum Eindhoven. Studenten en medewerkers van TU/e en Fontys kunnen in de week van maandag 19 t/m zondag 25 februari 2024 kennismaken met de faciliteiten van het SSC (tennis- en squashbanen uitgezonderd). Ook kun je deelnemen aan groepslessen en activiteiten van ons sportrooster zonder in het bezit te zijn van een sportkaart. Daarnaast bieden we tijdens de Open Week ook speciale activiteiten* aan waar je aan deel kunt nemen waaronder verschillende workshops, Fit Checks en andere activiteiten. 

Voor vragen kun je contact opnemen met sscevents@tue.nl.

NB: enkel studenten en medewerkers die in aanmerking komen voor een studentensportkaart kunnen deelnemen aan de Open Week. Voor niet-studenten en medewerkers van andere bedrijven/organisaties is deelname niet mogelijk.

*Het speciale Open Week Programma zal t.z.t. verschijnen.

Download de voucher en doe mee!

Ben je voor het eerst op ons Studentensportcentrum? Download de voucher, print hem uit en vul je naam, studie en e-mailadres in. Deze voucher is je toegangsbewijs en geef je af aan de balie.

Introductietrainingen studentensportverenigingen

Ook de studentensportverenigingen bieden tijdens deze week speciale introductietrainingen aan. Je kunt dan een keer meetrainen bij één of meer van de 37 gezellige & sportieve studentensportverenigingen. De introductietrainingen worden ook later bekend gemaakt.