Binnenfaciliteiten

Bekijk onze binnen- en buitenfaciliteiten en ontdek wat er mogelijk is. 

De SSC sportfaciliteiten behoren tot de meest vooraanstaande van Nederland en benadrukken de waarde die de TU/e aan studentensport hecht. De meeste activiteiten vinden plaats op de SSC accommodatie op de TU/e campus. Daarnaast worden voor een aantal sporten elders in Eindhoven facilliteiten gehuurd, zoals het ‘IJssportcentrum Eindhoven’ en ‘Manege Sonniushof’.

Ben je geïnteresseerd in het huren van één of meerdere van onze faciliteiten? Hier vind je de voorwaarden, prijzen en praktische zaken.

Binnenfaciliteiten

Sporthallen

Het SSC beschikt over drie hallen. De hallen worden gebruikt voor o.a. interne competities, groepslessen en trainingen van onze Studentensportverenigingen. Wanneer er geen activiteiten plaatsvinden, kun je zelf een hal reserveren via de website.

Squashbanen

Op onze vijf squashbanen kun je fanatiek squashen. Sluit je aan bij de studentensquashvereniging Quatsh of reserveer via de website zelf een baan voor een potje squash met een andere sportkaarthouder.

Fitness

Het SSC beschikt over drie moderne fitnessruimtes waar je als sportkaarthouder tijdens onze openingstijden kunt fitnessen.

Gymnastiekzaal

De gymnastiekzaal is de plek voor groepslessen. Wanneer er geen lessen plaatsvinden kun je zelf ook gebruik maken van de gymnastiekzaal door de ruimte te reserveren via de website.

Spinning Theater

Verbeter je uithoudingsvermogen en bezoek onze spinning lessen in het Spinning Theater.

Zwembad

In het Van Lint Bad kun je zwemlessen volgen, vrij zwemmen of je aansluiten bij een van de watersportverenigingen.

Boulderwand

Klim naar grote hoogtes samen met studentensportvereniging ESAC of daag jezelf uit op de boulderwand.

Dojo

De dojo is de plek voor budo sporten en yoga lessen.

PaalFitness Studio

Sluit je aan bij studentensportvereniging SPV Blue om PaalFitness lessen te volgen. Wanneer er geen lessen plaatsvinden kun je ook zelf gebruikmaken van de studio door de ruimte te reserveren via de website. Reserveren is enkel mogelijk voor sportkaarthouders met een 'PaalFitness sticker' van SPV Blue op hun sportkaart!