Buitenfaciliteiten

Bekijk onze binnen- en buitenfaciliteiten en ontdek wat er mogelijk is. 

De SSC-sportfaciliteiten behoren tot de meest vooraanstaande van Nederland en benadrukken de waarde die de TU/e aan studentensport hecht. De meeste activiteiten vinden plaats op de SSC-accommodatie op de TU/e-campus. Daarnaast worden voor een aantal sport/activteiten faciliteiten op externe locaties gehuurd, zoals het ‘IJssportcentrum Eindhoven’ en ‘Manege Sonniushof’.

Ben je geïnteresseerd in het huren van een faciliteit? Kijk hier voor meer info: voorwaarden, prijzen en praktische zaken.

Buitenfaciliteiten

Tennisbanen

Het SSC beschikt over 11 all-weather tennisbanen, er is dus altijd een mogelijkheid om te tennissen. Sluit je aan bij E.S.T. Fellenoord of reserveer zelf een tennisbaan.

Hockeyvelden

Het SSC beschikt over twee hockeyvelden. Train op welk niveau dan ook bij E.S.H.V. Don Quishoot.

Golf Driving Range

Nabij het SSC bevindt zich sportpark 'de Hondsheuvels'. Hier bevindt zich onze Golf Driving Range. Ga zelf aan de slag tijdens vaste vrije uren of sluit je aan bij ESGV De Club.

Atletiekbaan

Nabij het SSC vind je sportpark 'De Hondsheuvels'. Hier bevindt zich een grote atletiekbaan. Als student kun je meetrainen bij E.S.A.V. Asterix.

Beach Fields

Op het buitenterrein naast het SSC bevinden zich twee Beach Fields. Je kunt hier volleyballen met leden van je studentensportvereniging of met andere sportkaarthouders. Reserveren kan via de website.

All Terrain Construction

Daag jezelf uit op de All Terrain Construction. Als student kun je meetrainen met All Terrain tijdens de vaste trainings momenten.

Klimmuur

Klim ook buiten naar grote hoogtes samen met Studentensportvereniging ESAC.

Playground

Train in de buitenlucht met je eigen lichaamsgewicht of volg één van onze cursussen of lessen.

Roeiloods

De roeiloods van Studentensportvereniging Thêta bevindt zich aan de kanaaldijk zuid en is onderdeel van het SSC.

Voetbalvelden

Nabij het SSC vind je het sportpark 'De Hondsheuvels'. Hier bevinden zich 4 voetbalvelden die behoren bij Studentensportvereniging Pusphaira.

Mini Ramp

Ga los op onze nieuwe Mini Ramp!