Sporten na afstuderen

Blijf sporten bij het SSC na het behalen van je diploma!

Alumni

1 jaar na afstuderen
Wanneer je afgestudeerd bent, kun je tot één jaar na het behalen van je examen nog sporten bij het SSC tegen studententarief. Bij het aanschaffen van de sportkaart moet je een geldig legitimatiebewijs en een (kopie van je) diploma meenemen naar de SSC infobalie. Voor deze regeling geldt het volgende:

Fontys & TU/e: studenten kunnen ten alle tijden gebruikmaken van deze regeling het eerste jaar na het voltooien van een studie. Na de 1 jaar regeling kunnen TU/e en Fontys alumni een Alumni sportkaart aanschaffen (zie info hieronder).
Andere Hogescholen en Universiteiten: studenten moeten in hun afstudeerjaar in het bezit zijn van een geldige sportkaart om voor de 1 jaar regeling in aanmerking te komen. Na de 1 jaar regeling is het voor niet-Fontys en -TU/e niet meer mogelijk om een sportkaart aan te schaffen.

Meer dan één jaar na afstuderen

TU/e alumni die langer dan één jaar zijn afgestudeerd en geregistreerd zijn bij het Alumniportal van de TU/e kunnen een sportkaart kopen voor € 200,-. Op deze manier bieden de TU/e en het SSC haar oud-studenten de mogelijkheid gebruik te maken van de SSC sportfaciliteiten. Bij het aanschaffen van de sportkaart dien je geldige legitimatie mee te nemen. Partners van Alumni kunnen een sportkaart aanschaffen tegen het commerciële tarief van € 267,-. 

Fontys, TU Delft en TU Twente alumni die langer dan één jaar zijn afgestudeerd kunnen een sportkaart kopen voor € 267,-. Bij het aanschaffen van de sportkaart dien je geldige legitimatie en (een kopie) van je diploma mee te nemen naar de SSC infobalie.

Voor niet Fontys- en TU/e alumni hebben we geen alumni sportkaartregeling. NB: met een alumnisportkaart kun je niet lid worden van een studentensportvereniging.