Nieuws

Mondmasker verplicht!

Beste sportkaarthouders, per 19 oktober is het dragen van een mondmasker in het SSC verplicht als je niet aan het sporten bent! 
Met de nieuwe maatregelen en omdat het niet altijd mogelijk is om anderhalve meter in de gangen te houden, wordt het dragen van een mondmasker verplicht bij het bewegen in het Sport Centrum. We volgen hierbij de richtlijnen van de TU/e. Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

 

Januari sportkaart + December Fit@Home als bonus!

Als je nu de januarisportkaart (1 januari – 31 augustus) aanschaft, krijg je de rest van december er gratis bij. Je kunt dus meteen meedoen met ons Fit@Home programma. Aanschaffen kan voor TU/e en Fontys studenten & medewerkers via onze website. Andere abonnementen kunnen aan de infobalie aangeschaft worden. Meer info: sportkaarten.

 

#NoMoreNoShow

Het SSC gaat bij alle reserveringen werken met een no-show-beleid. Dit houdt in dat niet komen opdagen voor je gemaakte reservering niet meer vrijblijvend is. Ben je niet in de gelegenheid om te komen, dan dien je de reservering tenminste 1.5 uur (90 minuten) voor de activiteit te annuleren. Hiermee komt jouw plek tijdig vrij voor een andere deelnemer. Op deze manier kunnen we samen zoveel mogelijk sporten! Meld je je niet op tijd af, dan hangen hier consequenties aan. Niet meteen bij de eerste keer, maar wel als dit vaker gebeurt. De precieze spelregels worden binnenkort bekend gemaakt.

Waarom is dit zo belangrijk?
Bij het SSC willen we zoveel mogelijk studenten gebruik laten maken van ons aanbod. Hier spelen wij constant op in door ruimtes slim in te zetten (denk aan Fitness 4), populaire lessen vaker aan te bieden, het rooster te optimaliseren en door nieuw aanbod toe te voegen. Wij zijn ons er ook van bewust dat door de Covid-19 beperkingen sommige tijdsloten nog altijd snel vol zitten. Dit heeft als gevolg dat we vaker deelnemers moeten teleurstellen. Daarnaast constateren we met regelmaat dat sportkaarthouders die wel een plek hebben gereserveerd uiteindelijk niet komen opdagen. Dit is natuurlijk uiterst vervelend: deze ‘lege plekken’ geven we graag aan andere gemotiveerde sportkaarthouders. Daarom: #nomorenoshow
 

Hoe schrijf je je tijdig uit?
In deze instructievideo kun je bekijken hoe je je eenvoudig kunt uitschrijven: reserveren en annuleren. Verder ontvang je bij elke reservering een bevestiging van ons per e-mail. In deze e-mail staat ook de info hoe je kunt annuleren.


Hoe zorg ik dat ik goed scan?

  • Moet ik altijd scannen? Ja! Je kan op z'n vroegst 30 minuten voor je eerste reservering begint binnenkomen en scannen. Kom je nog eerder, dan sta je niet op aanwezig. Sportkaart vergeten? Dan kun je je even melden bij de infobalie, ons personeel zetten je op ‘aanwezig’.
  • Moet ik tussen lessen door scannen? Bij max. drie lessen die op elkaar aansluiten, hoef je tussendoor niet te scannen. Zit er meer dan 60 minuten tussen je reserveringen of heb je een vierde reservering, dan moet je even opnieuw scannen.
  • Hoeveel mag ik te laat zijn? Als je meer dan 45 minuten na de start van je reservering scant, ben je te laat en heb je een no-show.
     

Vragen en suggesties
Mocht je onverwacht tegen problemen aanlopen bij het uitschrijven of andere vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met ons opnemen via de gebruikelijke kanalen.

Contact

Openingstijden SSC 
Maandag t/m vrijdag: 07u00 - 00u00 (sporten tot 23u00)
Zaterdag: 08u30 - 21u00
Zondag: 09u00 - 17u00

Links