Nieuws

Wijzigingen Hal 1 en Fitness 1 & 2 wegens asbestwerkzaamheden

Vanwege asbestwerkzaamheden aan de daken van Hal 1 en Fitnessruimtes 1 en 2 in het Studentensportcentrum, vervallen een aantal lessen die plaatsvinden in Hal 1 en is sporten in Fitness 1 en 2 tijdelijk niet mogelijk. De lessen die uitvallen in hal 1 zijn waar mogelijk in andere faciliteiten binnen het SSC of in externe locaties gepland. Voor Fitness hebben we Squashbaan 1 als extra fitnessruimte ingericht.

Hal 1: 2 t/m 27 februari niet beschikbaar
Alternatieven:
-
de meeste lessen vinden in andere SSC-faciliteiten plaats.
Meer info:
Kijk op onze sportkalender wanneer alle lessen plaatsvinden: complete sportprogramma.

Fitness 1 & 2: 2 t/m 16 februari niet beschikbaar
Alternatieven:
- Fitness 3: normale openingstijden
- Squashbaan 1: tijdelijke extra fitnessruimte

Reden werkzaamheden
De afvoer van het hemelwater boven Hal 1 is kapot en om dit te kunnen herstellen is het nodig om eerst asbestsanering toe te passen. De aangetroffen asbest zal verwijderd worden door professionals. De TU/e vindt het belangrijk om de werkzaamheden veilig uit te voeren en gezondheidsrisico’s te vermijden. Daarom dragen de medewerkers die de asbest verwijderen in de betreffende ruimtes beschermende kleding, ook omdat ze volgens de regels dit verplicht zijn. Echter, voor sportkaarthouders en andere bezoekers van het SSC leveren de werkzaamheden geen risico op buiten de afgezette gebieden.

Onze excuses voor de overlast. Voor vragen kun je mailen naar: sciinfo@tue.nl 

Mental Coaching

Het bureau Mentale Sportbegeleiding geeft door het jaar heen verschillend workshops met betrekking tot mentale sport coaching. Meer informatie over mentale sportbegeleiding is te vinden in dit document! Ook vind je hier meerdere workshops die gegeven worden. 

Schaatsen voor maar E2,50

Als sportkaarthouder kun je ook gebruik maken van IJssportcentrum Eindhoven. Vanaf 11 okotber gaat de schaatsbaan weer open en kun je als sportkaarthouder voor een laag tarief schaatsen op dinsdagen en donderdagen tussen 20u00 en 22u00. Bij de SSC info-balie kun je je 'schaatspas' ophalen. Met deze 'schaatspas' kun je schaatsen voor een bedrag van 2,50 euro in plaats van 7,00 euro. 

Nieuw infosysteem live!

Het nieuwe informatiesysteem is online! Dit houdt in dat het weer mogelijk is om in te loggen en reserveringen te maken. Met dit nieuwe informatiesysteem kun je eenvoudiger faciliteiten reserveren, je abonnement verlengen, je gegevens beheren en zien welke cursussen gaan plaatsvinden. We zullen je alvast iets meer wegwijs maken binnen het nieuwe systeem.

Inloggen in het informatiesysteem
Wanneer jeklikt op ‘inloggen sportkaarthouders’ kom je in een hele nieuwe omgeving terecht. Hier zie je rechts de logo’s van TU/e en Fontys. Als sportkaarthouder kun je op het logo van jouw instelling klikken en kun je inloggen met de inloggegevens van de opleiding. Deze zijn namelijk gekoppeld aan jouw sportkaart. Indien je niet bij de TU/e of Fontys bent aangesloten, registreer je dan eerst bij de SSC-infobalie. Je kunt daarna inloggen met je emailadres en wachtwoord.

Persoonlijk profiel

Na het inloggen kom je terecht op je persoonlijke profiel. Rechtsboven zie je een keuzemenu; je kunt binnen je profiel faciliteiten reserveren (Reserveren), je abonnement verlengen en inschrijven voor cursussen (Aanbod) en je persoonlijke gegevens beheren (Profiel). 

Reserveren
Onder de pagina reserveren heb je meerdere opties. Op de pagina die je als eerste voor krijgt (nieuwe reservering) kun je faciliteiten selecteren en reserveren. Naast de optie ‘nieuwe reservering’ vind je de optie ‘racketsport’. Via deze pagina kun je de squash- en tennisbanen reserveren.

Vragen?

Wanneer je tegen problemen aanloopt of vragen hebt kun je ons altijd bereiken via sciinfo@tue.nl of je vraag stellen bij de infobalie.

Rook vrije zone

Per 7 januari is het SSC een rookvrij gebied worden, uitgezonderd één aangewezen rokerszone. Dit betekent dat roken op het terras van het sportcafé en het tennispaviljoen alsmede voor de ingang niet meer toegestaan is. Rokers kunnen naar het terras onder de bomen. Hier komt een rokerszuil te staan, waar het toegestaan is om te roken.

Het verder rookvrij maken van het SSC komt onder meer voort uit het streven van de TU/e om heel de campus rookvrij te maken. Door het rookvrije gebied te vergroten maken we van het SSC een nog gezondere omgeving en is de kans op meeroken bijna uitgesloten. Alvast dank voor jullie medewerking!

Verlengen sportkaart 2019-2020

Vanaf 1 september heb je een nieuw abonnement nodig. Je kunt je sportkaart vanaf 19 augustus op de volgende manieren verlengen.

TU/e en Fontys studenten & medewerkers & TU/e en Fontys alumni kunnen alleen via de website hun sportkaart verlengen. Ga op je persoonlijke pagina naar 'Aanbod' en vind de verschillende abonnementen waaruit je kunt kiezen. 

Andersoortige abonnementen kunnen niet online verlengd worden. Sportkaarten zoals andere Hogescholen en universiteiten kunnen aan de SSC-infobalie verlengd worden op vertoon van ID en (indien van toepassing) bewijs van inschrijving. 

Wanneer je de sportkaart verlengd hebt via onze website kun je via iDEAL betalen. Na betaling is je sportkaart meteen geactiveerd.
Meer informatie over de sportkaart en de prijzen vind je hier

Contact

Openingstijden SSC
Maandag t/m vrijdag: 07.30 - 24.00 uur (sporten tot 23u00)
Zaterdag: 08.30 - 21.00 uur
Zondag: 09.00 - 17.00 uur 

Links