Nieuws

Mondmasker verplicht!

Het dragen van een mondmasker binnen het SSC is weer verplicht als je niet aan het sporten bent. Let er daarnaast ook op dat je regelmatig je handen wast en desinfecteert en thuis blijft bij klachten! Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

 

Schaatsen met korting!

Ook dit jaar kun je weer met korting schaatsen in het IJssportcentrum tot eind maart 2022. Waar je normaal E7,50 dient te betalen, hoef je als sportkaarthouder slechts E2,50 te betalen. Je kunt gaan schaatsen op dinsdag en donderdag tussen 20u00-22u00.

Hoe werkt het?
Je kunt een speciale ‘schaatssticker’ ophalen bij de SSC-infobalie op vertoon van je sportkaart en je ID. Wij zullen dan controleren of je een geldige sportkaart hebt. De sticker plak je op je sportkaart (campuskaart) en die toon je dan vervolgens aan de kassa van het IJssportcentrum. Meer info: IJssportcentrum Recreatief Schaatsen. NB: bij het IJssportcentrum dien je je Coronapas te tonen.

Happy ice trails!

Kluismunten nu verkrijgbaar bij de wisselautomaat

De wisselautomaat bij de infobalie geeft vanaf vandaag alleen nog maar kluismunten en geen 1 euromunten. De kluismunten kunnen alleen gebruikt worden bij het SSC en zijn niet inwisselbaar voor geld. Je kunt bij de wisselautomaat met CASH of PIN betalen. Indien je met PIN betaalt kun je max. 1 kluismunt pinnen. De wisselautomaat geeft geen wisselgeld. 

Januari sportkaart + December als bonus

Als je nu de januarisportkaart (1 januari – 31 augustus) aanschaft, krijg je de rest van december er gratis bij. Je kunt dus meteen meedoen met ons sportprogramma en ook het Fit@Home programma. Aanschaffen kan voor TU/e en Fontys studenten & medewerkers, en TU/e alumni via onze website. Andere abonnementen kunnen aan de infobalie aangeschaft worden. Meer info: sportkaarten.

NB: ben je Alumni met een studentenkaart vanwege de compensatie? Lees dan onderstaande door.

Een groep sportkaarthouders heeft vanwege de compensatie nu nog een studentensportkaart, terwijl ze eigenlijk daar geen recht meer op hebben. Hoe komt dat?

Studenten die in 2019-2020 zijn afgestudeerd hadden in 2020-2021 nog recht op een sportkaart in het kader van de 1-jaarregeling. Door de compensatieregeling hebben ze dit collegejaar nog steeds een studentensportkaart, terwijl ze daar eigenlijk geen recht meer op hebben.

Welke sportkaart moet ik aanschaffen als alumnus?

  • TU/e alumnus met TU/e studentensportkaart in 2019-2020 afgestudeerd -----> online Alumnikaart aanschaffen.*                                  
  • TU/e alumnus met TU/e studentensportkaart in 2020-2021 afgestudeerd -------> online TU/e studentenkaart aanschaffen.
  • Fontys alumnus met Fontys studentensportkaart in 2019-2020 afgestudeerd ------> aan de balie een Fontys Alumni kaart aanschaffen.
  • Fontys alumnus met Fontys studentensportkaart in 2020-2021 afgestudeerd -------> aan de balie een 'Fontys uitloopkaart' aanschaffen.*
  • Alumni van andere universiteiten in 2019-2020 afgestudeerd ------> hebben geen recht meer op een sportkaart, tenzij alumnus van TU Delft, TU Twente.
  • Alumni van andere universiteiten in 2020-2021 afgestudeerd ------> aan de balie een overige uni of overige HBO sportkaart aanschaffen.


Uitloopregeling leden SSV’s

Voor één groep is er een ander type sportkaart nodig; dit zijn de verenigingsleden die vorig jaar al in de ‘één jaarregeling’ zaten (dus afgestudeerd in collegejaar 2019-2020) en door de compensatie nog met een studentenkaart lid zijn gebleven van een SSV. Deze verenigingsleden dienen contact met hun bestuur op te nemen en een sportkaart 'SSV uitloopregeling' aan te vragen via de gebruikelijke procedure.