Nieuws

FAQ Start Sportprogramma 2020-2021

Naar aanleiding van de start van ons sportprogramma voor 2020-2021, hebben we een aantal vragen van jullie gekregen. Deze proberen we hier zo goed mogelijk te beantwoorden.

 1. Welke indoor faciliteiten zijn open? Antwoord: De fitness, squashbanen en hallen zijn weer open. De sauna is nog niet beschikbaar.
 2. Moet ik nog steeds reserveren voor lessen en faciliteiten: Antwoord: Ja, alles blijft op reservering gaan. Op deze manier houden we controle op de bezoekersstromen en kunnen we bij een eventuele besmetting de gezondheidsinstanties helpen met het contactonderzoek.
 3. Hoe ver van tevoren kan ik naar het SSC komen? Antwoord: Kom niet te vroeg en zeker niet te laat! Om de doorstroom goed te bevorderen, vragen we je om niet meer dan 10 minuten voor aanvang te komen. 5 minuten na aanvang zal toegang niet meer mogelijk zijn tot de les of faciliteit.
 4. Gaan de kleedkamers ook weer open? Antwoord: Per 31 augustus gaan de kleedkamers weer open. Ondanks dat, is het dringende advies nog altijd om thuis van tevoren je om te kleden en ook thuis te douchen. Op de deuren van de kleedkamers is zichtbaar hoeveel personen er toegestaan zijn. 
 5. Kunnen de toiletten gebruikt worden? Antwoord: De toiletten kunnen weer gebruikt worden. Houd rekening met de 1,5 meter afstand bij het binnenkomen en verlaten van de toiletten. 
 6. Zijn de kluisjes weer beschikbaar? Antwoord: Per 31 augustus zijn de kluisjes weer beschikbaar. Nog altijd geldt dat de kluisjes enkel voor één dag gebruikt kunnen worden. Houd rekening met mede sportkaarthouders en geef elkaar de ruimte bij de kluisjes. 
 7. Blijven jullie online lessen geven? Antwoord: Nee, er zullen geen nieuwe online lessen meer worden gegeven. Wel blijft het Fit@Home programma beschikbaar op ons YouTube kanaaldus je kunt altijd een les terugkijken en volgen!
 8. Welke faciliteiten en services kan ik weer reserveren? Antwoord: Vanaf 31 augustus zijn alle faciliteiten weer reserveerbaar, ook voor vrije sport. De sauna blijft gesloten. 
 9. Kan ik alweer squash rackets en tennisrackets huren? Antwoord: Voorlopig vindt nog geen uitleen van squash- en tennisrackets plaats. Een squashbal kopen is wel mogelijk aan de infobalie.
 10. Kan ik alweer een sportkaart kopen? Antwoord: Ja, alle TU/e en Fontys studenten en medewerkers kunnen inmiddels online weer een sportkaart aanschaffen. Andere groepen kunnen de sportkaart aanvragen bij onze balie.
 11. Kan ik enkel met PIN betalen of ook met cash? Antwoord: Je kunt enkel met PIN betalen, zowel bij de balie als de kantine.

  In alle gevallen volgen wij de richtlijnen van het RIVM en andere overheidsorganisaties.

Coronaregels

Natuurlijk willen we jouw gezondheid beschermen en alles veilig en verantwoord houden. Lees onze coronaregels hieronder aandachtig door en volg ze te allen tijde op. 

Home Workout Plan


Druk op bovenstaande afbeeldingen voor meer info over het Fit@Home Workout Plan en om de schema's te downloaden.

Mis je SSC Fitness? Stel dan je eigen Fit@Home Workout Plan samen en blijf in vorm! Op ons YouTube kanaal van je van iedere oefening een instructievideo vinden, zodat je precies weet hoe je een oefening correct kan uitvoeren. Dankzij de opzet van dit programma, is het uitdagend voor zowel beginners als gevorderden. In slechts 4 stappen heb je je perfecte persoonlijke Home Workout Plan samengesteld!

- Duur: 6-8 weken
- Training dagen per week: 3 to 4
- Hoeveelheid sets: 1 (alle oefeningen doe je 1 set)
- Rusttijd tussen oefeningen: 90 seconden
- Tijdsduur per training: 20 tot 30 minuten

Contact

Openingstijden SSC 
Maandag t/m vrijdag: 07u00 - 00u00 (sporten tot 23u00)
Zaterdag: 08u30 - 21u00
Zondag: 09u00 - 17u00

Links