Update verbouwing en renovatie SSC

12 december 2022

Er zijn al meerdere voorbereidende werkzaamheden voor de verbouwing en renovatie uitgevoerd. Na de carnavalsvakantie, in februari 2023, gaat officieel de eerste paal de grond in!

De bouw van het noordelijke nieuwe deel zal dan van start gaan en de verwachting is dat dit rond kerst 2023 klaar zal zijn. Het noordelijke nieuwe deel heeft vooral betrekking op de uitbreiding van het SSC met een nieuwe fitness, Body&Mind zaal, Dojo, grotere kleedlokalen, werkruimtes en een neveningang. Volgens de planning kunnen we dan eind januari 2024 de nieuwe sportruimtes aan de noordzijde in gebruik gaan nemen!

In de zomer van 2023 worden in Hal 3 een aantal installatietechnische werkzaamheden uitgevoerd waardoor Hal 3 in juli en augustus buiten bedrijf zal zijn. Na de zomervakantie van 2023 zal de horeca en een deel van de kleedkamers worden aangepakt en dus ook tijdelijk buiten gebruik zijn. Van september 2023 tot aan juni 2024 zal in fases worden gestart met de renovatiewerkzaamheden in het huidige SSC gebouw en zullen de aansluitingen van het nieuwe bouwgedeelte op het bestaande gebouw worden gerealiseerd. De uiteindelijk oplevering van de nieuwbouw en renovatie van het SSC staat gepland voor eind juni 2024.

Alles bij elkaar een uitdagend en lang traject dat ook overlast met zich mee zal brengen. We hebben echter de verbouwingen zo gepland dat de sporten zoveel mogelijk kunnen doorgaan. We hopen op ieders medewerking en begrip hiervoor, zodat we een nog mooier SSC kunnen realiseren!

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over de verbouwing en renovatie van het SSC?