Get connected!

Het SSC is een plek waar je nieuwe studenten kunt ontmoeten of waar je samen met je medestudenten kan sporten, cursussen kunt volgen of gezellig een drankje kan doen in het SSC Sportcafé.

Het SSC is een plek waar je nieuwe studenten kunt ontmoeten, waar je samen met je medestudenten kan sporten en gezellig een drankje kan doen in het SSC Sportcafé. Voor nieuwe studenten is het SSC de ideale plek om medestudenten te ontmoeten en leren kennen. Daarnaast is het mogelijk om je aan te sluiten bij een Studentensportvereniging en zo meteen actief te zijn in het studentenleven, terwijl je je favoriete sport beoefend. Het SSC organiseert ook verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen en (nieuwe) studenten kunt ontmoeten. Zo organiseren we wel eens een Pub Quiz, Comedynight, Tafelvoetbaltoernooi, Dance Evenings, Music Bingo en nog veel meer. Hou onze agenda in de gaten! 

SSC Open Week
Tijdens de Open Week kunnen sportkaarthouders hun medestudenten of -werknemers van TU/e en Fontys meenemen naar het SSC om kennis te maken met het SSC. Wanneer een niet-sportkaarthouder een voucher invult bij de infobalie, kan hij/zij een dag lang gebruik maken van de faciliteiten (squash- en tennisbanen uitgezonderd) en deelnemen aan de lessen. Je kunt kiezen uit 70 verschillende sporten, van (zaal)voetbal tot zumba en van atletiek tot capoeira. Tijdens elke Open Week is er ook een speciaal programma met activiteiten waaraan je mee kunt doen. 

De volgende Open Week vindt plaats van maandag 11 september t/m zondag 17 september 2023.

Van Lint Sportweek
De ESSF Van Lint Studentensportweek (LSSW) wordt jaarlijks in de week voor de kerstvakantie op het SSC georganiseerd en is vernoemd naar wijlen prof. dr. Van Lint, voormalig hoofd van de sectie Sport en een fervent pleitbezorger van de studentensport in Eindhoven. In deze week worden vele verschillende (indoor)sporten beoefend, zoals zaalvoetbal en volleybal, maar ook exotische sporten, zoals knotsbal, tchouckbal en uni-hockey. Dit alles in combinatie met iedere avond een gezellig feest in het SSC Sport Café.