Sporten na afstuderen

Blijf sporten bij het SSC na het behalen van je diploma!

Alumni

1 jaar na afstuderen
Wanneer je afgestudeerd bent, kun je tot één jaar na het behalen van je examen nog sporten bij het SSC tegen studententarief. Bij het aanschaffen van de sportkaart moet je een geldig legitimatiebewijs en een (kopie) diploma meenemen naar de SSC infobalie. Voor deze regeling geldt het volgende:

Fontys & TU/e: studenten kunnen ten alle tijden de regeling krijgen het eerste jaar na het voltooien van een studie. Na de 1 jaar regeling kunnen TU/e en Fontys alumni een Alumni sportkaart aanschaffen (zie info hieronder).
Andere Hogescholen en Universiteiten: studenten moeten in hun afstudeerjaar in het bezit zijn van een geldige sportkaart om de 1 jaar regeling te krijgen. Ieder sportkaartbezit telt niet. Na de 1 jaar regeling is het voor niet-Fontys en -TU/e niet meer mogelijk om een sportkaart aan te schaffen.

Meer dan één jaar na afstuderen

TU/e alumni die langer dan één jaar zijn afgestudeerd en staan geregistreerd in het Alumninet van de TU/e kunnen een sportkaart kopen voor € 195,-. Op deze manier bieden de TU/e en het SSC haar oud-studenten de mogelijkheid gebruik te maken van de SSC sportfaciliteiten. Bij het aanschaffen van de sportkaart dien je geldige legitimatie mee te nemen. Partners van Alumni kunnen een sportkaart aanschaffen tegen het commerciële tarief van € 260,-. 

Fontys alumni die langer dan één jaar zijn afgestudeerd kunnen een sportkaart kopen voor € 260,-. Bij het aanschaffen van de sportkaart dien je geldige legitimatie mee te nemen en (een kopie) van je diploma naar de SSC infobalie. Partners van Fontys alumni komen niet aanmerking voor een sportkaart.

Voor niet Fontys- en TU/e alumni hebben we geen sportkaartregeling.

Contact

Openingstijden SSC Zomerrooster (6 juli - 30 augustus)
Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 23.00 uur 
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten 

Links