Wat kun je met een sportkaart?

Met een sportkaart kun je alle sporten beoefenen die het SSC aanbiedt:

• ca. 400 groepslessen volgen per week. Momenteel moet je je inschrijven voor de groepslessen.
  • Elke kwartiel nieuwe cursussen volgen. Aanmelden voor een cursus is vereist. Dit doe je via je persoonlijke pagina.
  • Recreatief of op je eigen niveau sporten bij een van de 38 studentensportverenigingen. Aanmelden is vereist bij de desbetreffende vereniging (alleen voor studenten).
  • Gebruik maken van de verschillende faciliteiten. Reserveren is verplicht.

Klik op bovenstaade afbeelding voor een duidelijk overzicht van wat je kunt met je sportkaart voor medewerkers, alumni TU/e & Fontys en studenten.

Voor wie is de sportkaart?

De sportkaart is beschikbaar voor studenten en medewerkers van TU/e en Fontys. Voor studenten en medewerkers van andere hbo en Universitaire opleidingen is er een aparte regeling. Daarnaast is er nog een regeling voor Fontys en TU/e alumni.

Sportkaart verloren

Bij verlies / diefstal van de sportkaart, dien je een nieuwe sportkaart aan te schaffen. Voor dit duplicaat wordt €5,00 in rekening gebracht. Bij TU/e studenten en medewerkers is de sportkaart gekoppeld aan de campuskaart. Bij verlies dien je een nieuwe TU/e campuskaart aan te schaffen.

Geldigheid sportkaart

Het SSC kun je enkel betreden op het vertoon van een geldige sportkaart. De sportkaart is strikt persoonlijk. Bij misbruik zal de kaart worden ingenomen. Deze kaart schaf je eenmalig aan en kun je daarna ieder jaar verlengen. Voor TU/e studenten en -medewerkers fungeert de campuskaart als sportkaart.

De sportkaart is geldig tot 31 augustus 2021, ongeacht het moment van aanschaffen. De maandkaart, 3 maandenkaart en halfjaarkaart vormen hier een uitzondering op.

Openingstijden SSC
Maandag t/m vrijdag: 07u00 - 00u00 (sporten tot 23u00)
Zaterdag: 08u30 - 21u00
Zondag: 09u00 - 17u00