Zwemmen voor kinderen

Behaal je diploma op het SSC!

Het zwembad is gesloten van 15 december tot en met 19 januari. 

Behaal je zwemdiploma op het SSC!

Het Studentensportcentrum heeft een 25 meter zwembad met verstelbare bodem. Naast de lessen voor de sportkaarthouders, verzorgt de SSC Zwemschool ook zwemlessen specifiek gericht op kinderen en vrouwen. Voor vrouwen is er ook de mogelijkheid tot aquafitlessen.

Kinderzwemmen

De afgelopen jaren hebben al meer dan 10.000 kinderen een diploma bij ons gehaald. In het ‘Van Lint Bad’ in het Studentensportcentrum bieden wij 6 dagen per week zwemles aan voor kinderen vanaf 4 jaar tot 12 jaar oud. In groepjes van maximaal 12 kinderen oefenen we de verschillende facetten van het zwemmen. Dit wordt gedaan volgens de ABC-methode, zonder het gebruik van drijfmiddelen. Onze enthousiaste en gekwalificeerde zwemdocenten maken iedere zwemles leuk voor de kinderen. We zwemmen in blokken van 12 weken. Een zwemblok kost €84,- en eenmalige inschrijfkosten van €15,-. 

 

Inschrijven

NB: Door de huidige situatie rondom het Coronavirus is de wachtlijst langer dan normaal. Momenteel hebben we voor het kinderzwemmen op doordeweekse dagen en voor de zaterdagen een wachtlijst tot november 2021.

Fotogalerij

Een impressie van de SSC Zwemschool en onze zweminstructeurs.

Contact

Openingstijden SSC 
Maandag t/m vrijdag: 07u00 - 00u00 (sporten tot 23u00)
Zaterdag: 08u30 - 21u00
Zondag: 09u00 - 17u00

Links