Wat kun je met een sportkaart?

Groepslessen: deelnemen ca. 80 groepslessen per week. Reserveren verplicht.
Cursussen: ieder kwartiel deelnemen aan (nieuwe) cursussen. Reserveren verplicht.
38 verenigingen: lid worden of meertrainen met een studentensportvereniging.* Reserveren niet nodig | Contacteer vereniging voor juiste trainingsmoment.
Faciliteiten: gebruikmaken van o.a. de Fitness, Tennisbanen en Squashbanen. Reserveren verplicht.
Zwemmen in ons zwembad tijdens Vrij Zwemmen uren. Reserveren niet nodig
Health & Vitality: cursussen en services zoals Voedingscoach en Fysio. Reserveren verplicht

*Enkel voor studenten en PhD-kandidaten.

Klik op onderstaande afbeelding voor een duidelijk overzicht van wat je kunt met je sportkaart als student en wat je kunt als medewerker of alumnus. NB: PhD dienen een medewerkersabonnement aan te schaffen, aangezien ze medewerkers zijn aan de TU/e. Echter hebben ze dezelfde 'sportrechten' als studenten.

Wie kan een sportkaart aanschaffen?

De sportkaart is beschikbaar voor studenten en medewerkers van TU/e en Fontys. Voor studenten van andere hbo en universitaire opleidingen is er een aparte regeling. Studenten van buitenlandse universiteiten kunnen enkel een sportkaart aanschaffen als ze kunnen bewijzen dat ze in NL zijn in het kader van Erasmus, stage of afstuderen. Daarnaast is er nog een regeling voor Fontys en TU/e alumni. Een overzicht van alle abonnementen en prijzen vind je hier.

Sportkaart verloren

Bij verlies of diefstal van de sportkaart, dien je een nieuwe sportkaart aan te schaffen bij de SSC infobalie. Voor dit duplicaat wordt €5,00 in rekening gebracht. Voor TU/e studenten en medewerkers dient de TU/e campuskaart ook als sportkaart. Bij verlies dien je een nieuwe TU/e campuskaart aan te schaffen; je abonnement wordt vanzelf overgezet op je nieuwe TU/e campuskaart.

Misbruik sportkaart

Het SSC kun je enkel betreden op het vertoon van een geldige sportkaart. De sportkaart is strikt persoonlijk en kan dus niet uitgeleend worden aan andere personen! Ook is het niet mogelijk om andere personen mee te nemen als gast. Bij iedere vorm van misbruik zal de sportkaart ingenomen worden en voor minimaal een maand geblokkeerd worden. Bij een tweede overtreding zal het abonnement definitief stopgezet worden, zonder enige vorm van restitutie.

Contact

Openingstijden SSC 
Maandag t/m vrijdag: 07u00 - 00u00 (sporten tot 23u00)
Zaterdag: 08u30 - 21u00
Zondag: 09u00 - 17u00

Links