Zwemmen voor vrouwen

Dinsdag 31 Oktober: geen vrouwenzwemmen

Behaal je zwemdiploma op het SSC!

Het Studentensportcentrum heeft een 25 meter zwembad met verstelbare bodem. Naast de lessen voor de sportkaarthouders, verzorgt de SSC Zwemschool ook zwemlessen specifiek gericht op kinderen en vrouwen. Voor vrouwen is er ook de mogelijkheid tot aquafitlessen.

Vrouwenzwemmen

Sinds 2009 bestaat de mogelijkheid voor (allochtone) vrouwen om op het Studentensportcentrum zwemlessen te volgen en/of recreatief te zwemmen. Ook is het mogelijk om de reguliere nationale zwemdiploma’s A, B en C te behalen. Deze zwemlessen worden uitsluitend gegeven door vrouwelijke docenten. Tijdens deze zwemlessen is het zwembad afgeschermd voor alle toeschouwers. De zwemlessen duren 45 minuten. Wanneer u geen sportkaart kunt aanschaffen, koopt u een 10- of 20 strippenkaart. De kosten voor deze strippenkaart zijn €75,- voor 10 lessen en €142,50 voor 20 lessen.

NB: tijdens de schoolvakanties vindt er geen vrouwenzwemmen plaats.

Dinsdag & donderdag 9:00 uur
  • Conditie zwemmen
  • Vrij zwemmen
  • Zwemles diploma B + C
Dinsdag & donderdag 10:00 uur
  • Beginners les (ondiep water)
  • Zwemles diploma A  

Je kunt voor aanvang een strippenkaart kopen (alleen met pin betalen), van 10 of 20 lessen, aan de SSC infobalie en direct starten. De kosten zijn E7,50 per les. Nog niet gebruikte strippenkaarten van voor de coronacrisis zijn nog geldig in 2021. Met een sportkaart kunt u gratis deelnemen aan de zwemlessen, scannen van de sportkaart bij binnenkomst is verplicht.

Contact
Coordinator vrouwenzwemmen: Melissa Grunewald
Telefonisch bereikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 12u00 en 13u00 via 040-247 7363
Op andere momenten bereikbaar via de mail: ssczwemschool@tue.nl 

Fotogalerij

Een impressie van de SSC Zwemschool en onze zweminstructeurs.