Try-Out Card

Ben je student of medewerker en wil je graag het SSC eerst eens uitproberen, dan kun je deelnemen aan de Open Week of eenmalig een ‘Try-Out Card’ aanschaffen voor E7,50.

Try-Out Card

Ben je TU/e of Fontys student of medewerker en wil je graag het SSC eerst eens uitproberen, dan kun je deelnemen aan de Open Week. Mocht je buiten de Open Week om het SSC willen uitproberen, dan is het mogelijk om eenmaal per academisch jaar een ‘Try-Out Card’ aan te schaffen voor E7,50. Een Try-Out Card is één dag geldig.

Wie kan een Try-Out Card aanschaffen?
Iedereen die recht heeft op een sportkaart: TU/e studenten & medewerkers | Fontys studenten & medewerkers | Studenten overige NL-HBO | Studenten overige NL-universiteiten | TU/e alumni | Fontys alumni | Partners van sportkaarthouders.

Wat kun je met een Try-Out Card?
Je kunt één dag deelnemen aan groepslessen en verenigingslessen, en gebruikmaken van de fitness en zwembad. Mocht je graag meer info over de Fitness wensen, dan kun je mailen naar sscfitness@tue.nl. Het is mogelijk om tijdens openingstijden de faciliteiten te bekijken.
Je kunt geen gebruikmaken van de tennisbanen en squashbanen. 

Hoe schaf ik een Try-Out Card aan?
Je kunt bij de SSC-infobalie op vertoon van je TU/e campuskaart of Fontyspas (in combinatie met ID) de Try-Out Card aanschaffen. Studenten van andere universiteiten of Hogescholen dienen hun inschrijving in Studielink in combinatie met ID te tonen. In geval van een Try-Out card voor een partner, dien je samen naar de infobalie te komen en bewijs van partnerschap te tonen.