Aanschaffen/verlengen sportkaart

Aanschaffen / Verlengen

SSC website: TU/e en Fontys studenten & medewerkers | TU/e alumni

TU/e en Fontys studenten en medewerkers, en TU/e alumni, kunnen eenvoudig via onze website een sportkaart aanvragen en meteen betalen met iDEAL.

  1. Login via Surfconext (blauwe button TU/e / Fontys)
  2. ‘Shop’
  3. ‘Bekijk alle abonnementen’
  4. Selecteer juiste abonnement: TU/e of Fontys
  5. ‘Details en aankoop’
  6. ‘Voeg toe aan winkelwagen’ en ‘Bevestig’
  7. Betalen met iDEAL

Sportkaart
Fontys studenten en -medewerkers kunnen de sportkaart laten printen bij de SSC infobalie bij een eerstvolgend bezoek. TU/e studenten en medewerkers kunnen meteen hun TU/e campuskaart als sportkaart gebruiken.

SSC infobalie: o.a. Fontys alumni | HBO en Uni studenten binnen- en buitenland

Als je geen TU/e- of Fontys student/medewerker bent, dan kun je dagelijks je sportkaart aanvragen bij de SSC infobalie.* Hier kan enkel met pin betaald worden. De sportkaart wordt ter plekke gemaakt op vertoning van ID en bewijs van inschrijving 2023-2024 of bij Fontys alumni op vertoon van het diploma. Na betaling kun je meteen beginnen met sporten. Je ontvangt het bewijs van inschrijving van je onderwijsinstelling, maar je kunt het ook vinden op www.studielink.nl.

*Personeel van campusbedrijven dienen eerst naar sciinfo@tue.nl te mailen om te verifieren of ze inderdaad in aanmerking komen voor een sportkaart. 

Algemene voorwaarden

 In onderstaand document vind je de algemene voorwaarden voor het sportabonnement, de accomodatie, de aansprakelijkheid, de privacy, reserveringen en het rookbeleid. Voor vragen over de algemene voorwaarden kun je met ons contact opnemen.