Get connected!

Het SSC is een plek waar je nieuwe studenten kunt ontmoeten of waar je samen met je medestudenten kan sporten, cursussen kunt volgen of gezellig een drankje kan doen in het SSC Sportcafé.

Het SSC is een plek waar je nieuwe studenten kunt ontmoeten of waar je samen met je medestudenten kan sporten, cursussen kunt volgen of gezellig een drankje kan doen in het SSC Sportcafé. Voor studenten die nieuw zijn is het de ideale plek om meer studenten te ontmoeten en leren kennen. Daarnaast is het mogelijk om je aan te sluiten bij een Studentensportvereniging om meer studenten te leren kennen terwijl je de sport doet die je het liefst beoefend. Het SSC organiseert ook verschillende activiteiten door het jaar heen waar je nieuwe studenten kunt ontmoeten of waar je met medestudenten heen kan gaan. Zo is er vaker in het jaar een Pub Quiz, Comedynight en nog meer. Hou de agenda in de gaten om te zien wanneer jij mee kan doen. 

SSC Open Week
Studenten en medewerkers van de TU/e, Fontys en Design Academy die geen sportkaart hebben kunnen tijdens de Open Week gebruik maken van alle faciliteiten en lessen. 

NB: Alleen studenten en werknemers die een sportkaart kunnen aanschaffen kunnen de Open Week bezoeken. Voor niet-studenten en -werknemers of andere bedrijven is het niet mogelijk om deel te nemen aan de Open Week.

Tijdens de Open Week kunnen sportkaarthouders hun medestudenten of -werknemers meenemen naar het SSC om de sfeer te laten proeven. Wanneer niet-sportkaarthouders een voucher invullen bij de infobalie, kunnen ze een dag gebruik maken van de faciliteiten en reguliere lessen. Je kunt kiezen tussen 70 verschillende sporten, van (zaal)voetbal tot zumba en van atletiek tot capoeira. Tijdens elke Open Week is er een speciaal programma met activiteiten waaraan je mee kunt doen. 

De volgende Open Week vindt plaats van maandag 8 t/m zondag 14 mei.

Van Lint Sportweek
De ESSF Van Lint Studentensportweek (LSSW) wordt jaarlijks in de week voor de kerstvakantie gehouden op het studentensportcentrum van Eindhoven en is vernoemd naar wijlen prof. dr. Van Lint, voormalig hoofd van de sectie Sport en een fervent voorvechter van de studentensport in Eindhoven. In deze week worden vele verschillende (indoor)sporten beoefend, zoals zaalvoetbal en volleybal, maar ook de wat minder gangbare sporten, zoals knotsbal en uni-hockey. Dit alles in combinatie met iedere avond een gezellig feest in de kantine van het studentensportcentrum.

Dance! Social evening
Regelmatig worden er dansavonden georganiseerd waaraan je mee kan doen. Laat je dansmoves zien en ontdek de wereld van het dansen. Dans met je medestudenten en leer nieuwe mensen kennen op een gezellige, swingende avond.