Wat kun je met een sportkaart?

Met een sportkaart kun je het volgende doen:

Groepslessen: deelnemen ca. 80 groepslessen per weekReserveren verplicht.
Cursussen: iedere kwartiel deelnemen aan (nieuwe) cursussenReserveren verplicht.
37 verenigingen: lid worden of meertrainen met een studentensportvereniging.*Reserveren niet nodig | Contacteer vereniging voor juiste trainingsmoment
Faciliteiten: gebruikmaken van o.a. de Fitness, Tennisbanen en SquashbanenReserveren verplicht.
Zwemmen in ons zwembad tijdens de uren Vrij ZwemmenReserveren niet nodig
Health & Vitality: cursussen en services zoals Voedingscoach en FysioReserveren verplicht

*Enkel voor studenten en PhD

Klik op onderstaande afbeelding voor een duidelijk overzicht van wat je kunt met je sportkaart als student en wat je kunt als medewerker of alumnus.

Wie kan een sportkaart aanschaffen?

De sportkaart is beschikbaar voor studenten en medewerkers van TU/e en Fontys. Voor studenten van andere hbo en universitaire opleidingen is er een aparte regeling. Studenten van buitenlandse universiteiten kunnen enkel een sportkaart aanschaffen als ze kunnen bewijzen dat ze in NL zijn in het kader van Erasmus, stage of afstuderen. Daarnaast is er nog een regeling voor Fontys en TU/e alumni. Een overzicht van alle abonnementen en prijzen vind je hier.

Sportkaart verloren

Bij verlies of diefstal van de sportkaart, dien je een nieuwe sportkaart aan te schaffen bij de SSC infobalie. Voor dit duplicaat wordt €5,00 in rekening gebracht. Voor TU/e studenten en medewerkers dient de TU/e campuskaart ook als sportkaart. Bij verlies dien je een nieuwe TU/e campuskaart aan te schaffen; je abonnement wordt vanzelf overgezet op je nieuwe TU/e campuskaart.

Misbruik sportkaart

Het SSC kun je enkel betreden op het vertoon van een geldige sportkaart. De sportkaart is strikt persoonlijk en zal bij misbruik ingenomen en geblokkeerd worden.

Openingstijden SSC
Maandag t/m vrijdag: 07u00 - 00u00 (sporten tot 23u00)
Zaterdag: 08u30 - 21u00
Zondag: 09u00 - 17u00