Update Bouwwerkzaamheden SSC

8 september 2023

De renovatie van het SSC is in volle gang! Lees hier de meest recente ontwikkelingen.

Nieuw: hockeyveld en tennisbanen!

Het is zover, we kunnen al de eerste opleveringen bekendmaken van onze nieuwbouw! We hebben een gloednieuw hockeywaterveld en vijf nieuwe smashcourt tennisbanen. De oude tennisbanen 7 t/m 11 zijn vervangen en hebben nu de kwalitatief betere smashcourt bovenlaag.

Work in progress: Fitness, Dojo, Body & Mind Studio, Kleedlokalen.

De verbouwing aan de noordzijde (rondweg) is in volle gang. Hier zijn we druk bezig met de constructie van de nieuwe fitness, dojo, body & mind studio en kleedruimtes. De oplevering van deze nieuwe faciliteiten staat gepland voor januari 2024. We kunnen het jaar dus meteen beginnen met een feestje! In het vroegere Sport Café en de oude kleedkamers 5-9 zijn we bezig met een ‘slimme sloop’, zodat we de onderdelen kunnen hergebruiken. Komende weken zal dit gedeelte volledig gesloopt worden.

Pop-Up Café en Paviljoen

Momenteel hebben we al enige tijd ons Pop-Up Café in gebruik, ter tijdelijke vervanging van het Sport Café wat door de renovatie gesloten. Vanaf week 36 zal ook het SSC Paviljoen vaker en langer open zijn zodat je ook hier een borrel kan drinken of hapje kan eten. De openingstijden van het SSC Paviljoen zijn als volgt:

Maandag | Gesloten
Dinsdag - Donderdag | 20:00 - 00:00 uur
Vrijdag | 19:00 - 00:00 uur
Zaterdag | 9:00 - 23:00 uur*
Zondag | 11:00 - 23:00 uur*

*Afhankelijk van competitieprogramma, kan eerder sluiten

Houd het SSC schoon!

Doordat we momenteel maar de helft van onze gebruikelijke kleedkamers en toiletten beschikbaar hebben, worden deze nu vaker gebruikt. Mocht het niet nodig zijn om op het SSC om te kleden, dan het verzoek om dit thuis te doen. Tevens willen we jullie vragen samen met ons de kleedlokalen en toiletten zo schoon mogelijk te houden. Onze dank is groot, ook namens onze schoonmakers!

Geluidsoverlast

Waar gewerkt wordt is helaas soms overlast. Het kan voorkomen dat je tijdens het sporten geluidsoverlast ervaart, ook bij lessen waar stilte eigenlijk nodig is. We vragen hiervoor jullie begrip.