Verbouwing & Renovatie SSC

Op weg naar vernieuwing!

26 juni 2023

Een update over de meest recente owikkelingen en de voorlopige planning in de verbouwing en renovatie van het SSC.

Bouw Noordzijde

De contouren van de nieuwe kleedlokalen, vloeren, fitness ruimte, Dojo en Body & Mindzaal zijn steeds beter zichtbaar! De planning is dat eind december deze ruimtes worden opgeleverd. Daarna hoeven ze alleen nog maar te worden ingericht en dan kunnen we ze vanaf eind januari 2024 in gebruik gaan nemen.

SSC Sport Café

Vanaf 12 juli gaat ons geliefde Sport Café sluiten, zodat we ook hier aan de renovatie kunnen beginnen. Maar daarom niet getreurd! We zijn momenteel bezig met het opzetten van een SSC Pop Up Café in het oude ESSF kantoor. Bovendien komen er op de plek waar nu de kluisjes staan en buiten op het grasveld aan de Dommel ook zitplekken. Zo kun je ook tijdens de zomerperiode en in het nieuwe collegejaar iets lekkers drinken of eten op het SSC. De kluisjes worden dan tijdelijk verplaatst naar de gang van kleedkamers 4 t/m 9. Ook zal het Paviljoen vanaf het nieuwe collegejaar, 4 september, open zijn van dinsdag t/m zondag, zodat je ook hier kunt genieten van een lekker hapje en/of drankje. Het Pop Up Café zal op 14 juli open gaan en blijft t/m eind december staan. Daarna verwelkomen we je graag in het Paviljoen tot ons nieuwe Sport Café klaar is!

Hal 3 & de Boulderwand

Momenteel zijn Hal 3 & de Boulderwand buiten gebruik omdat hier werkzaamheden plaatsvinden. Deze zijn t/m 22 augustus niet beschikbaar. In Hal 3 wordt tijdens de werkzaamheden het licht vervangen en een klimaatinstallatie geïnstalleerd.

Kleedkamers 5 t/m 9

Vanaf 12 juli zullen ook de kleedkamers tussen Hal 2 & Hal 3 (kleedkamers 5 t/m 9) niet meer beschikbaar zijn door werkzaamheden t/m eind december. Wij roepen dan ook al onze bezoekers op zoveel mogelijk thuis om te kleden en te douchen in verband met beperkte capaciteit. Tijdens de intro zijn de kleedkamers 5 t/m 9 wel tijdelijk te gebruiken!

Voorlopige Planning

Vanaf 28 augustus worden het Sport Café en de kleedkamers gesloopt en verbouwd. We hopen deze eind april 2024 op te kunnen leveren. Tijdens de verbouwing van dit deel van het SSC blijven Hal 3 en het zwembad gewoon beschikbaar en toegankelijk, net zoals de loopruimte richting deze faciliteiten.

We kijken uit naar de spannende transformatie die het SSC doormaakt op weg naar vernieuwing. Hoewel sommige delen van het SSC tijdelijk niet beschikbaar zullen zijn, streven we ernaar om een verbeterde omgeving te creëren voor onze bezoekers. Bedankt voor jullie begrip en geduld tijdens dit renovatieavontuur. Blijf op de hoogte van de laatste updates en ontwikkelingen via onze communicatiekanalen en onze website. Samen bouwen we aan een prachtig vernieuwd SSC, waar sport en ontspanning samenkomen. We zien je graag daar!