SSC Sports Café

Sports Café Menu

Openingstijden

De openingstijden van het Sport Café zijn:

  • Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 24:00
  • Zaterdag: 09:00 – 21:00 (openingstijden kunnen eventueel afwijken, afhankelijk van wedstrijdprogramma)
  • Zondag: 09:00 – 17:00 (openingstijden kunnen eventueel afwijken, afhankelijk van wedstrijdprogramma)

Het SSC sportcafé is de plek waar sportkaarthouders (na het sporten) samen komen om gezellig met elkaar wat te eten en drinken. Na de interne competitie lunchen de zaalvoetbalteams en ’s avonds drinken sporters na de trainingen een biertje of iets fris. Je kan hier terecht voor een gezonde lunch, een lekkere snack of een avondmaaltijd. Natuurlijk zijn de prijzen in de SSC sport café studentvriendelijk. Belangrijke sportwedstrijden worden uitgezonden op groot scherm, waaronder WK-, EK- en Champions League voetbal. Maar denk ook aan Grand Slam Tennis, klassieke wielerwedstrijden en nog veel meer. In het sportcafé hebben we verschillende sportzenders zoals Ziggo Sport en Fox Sports.

Het SSC is een omgeving waar gezond eten gemakkelijk is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde leefstijl van onze sportkaarthouders en bezoekers. We vinden een gezond voedingsaanbod en een gezonde uitstraling belangrijk voor ons sportcentrum. Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze. Het SCC werkt structureel aan een gezondere kantine, dit doen wij o.a. door jaarlijks de kantinescan uit te voeren en de resultaten te delen met de directie/het bestuur.

SSC Sport Café krijgt zilveren medaille voor duurzaam menu!

Het wordt steeds populairder in onze maatschappij: gezond, bewust en duurzaam eten. Het SSC blijft hier niet in achter en presenteert daarom vanaf begin september 2020 een nieuwe menukaart. Op 21 september zal Team:Fit, een organisatie die zich inzet voor gezond eten en drinken in sportfaciliteiten, de zilveren medaille uitreiken aan het SSC Sport Café voor het aanbieden en aanmoedigen van gezonde producten.  

Fotogalerij

Een impressie van ons sportcafé.